Cégalapítás
+ start plusz kezdő vállalkozói csomag

Céget alapítana, de elveszik a jogszabályok útvesztőiben?

Nem tudja, hogy milyen vállalkozási forma felelne meg a leginkább az Ön tevékenységének?

Szeretne biztosra menni rentábilis-e ötlete?

Pályázaton szeretne részt venni, és ehhez volna szükség egy új vállalkozásra?

Miért érdemes kezdő vállalkozóként minket választania?

Amennyiben bármelyik kérdés felmerült Önben nálunk megtalálja a válaszokat!

Tudta-e, hogy az adóoptimalizálás már a cégbírósági bejegyzés előtt megkezdődik!? Ha tehát Ön gazdasági társaság létrehozását tervezi, a cégbejegyzés előtt egyidejűleg van szüksége a társasági szerződést szakszerűen elkészítő ügyvédre és arra az adószakértőre, aki segít Önnek a cégalapításkor szükségszerűen eldöntendő adózási kérdésekben.

Partner ügyvédi irodánkon keresztül rövid határidővel a lehető legegyszerűbben alapíthatja meg saját cégét! Amennyiben megtérülési számításokat szeretne végeztetni, vagy az Önnek megfelelő cégforma kiválasztásához segítséget kér, forduljon könyvvizsgálónkhoz bizalommal!

A start plusz kezdő vállalkozói csomagot kimondottan a vállalkozói létformával most ismerkedő „kezdő” vállalkozók számára fejlesztettük ki. A szolgáltatás a kedvező árú „Kezdő vállalkozói csomag” részeként funkcionál és azt a célt szolgálja, hogy gazdasági és adózási alapismeretek átadásával felkészítse a vállalkozót az önálló vezetői döntéshozatalra! Időtartama három hónap, amely idő alatt heti 1 órában állunk az ügyfél rendelkezésére!

Amennyiben személyesen szeretné cégalapítás előtt szakértő véleményünket kérni a vállalkozási forma, adózási forma kiválasztásához, ebben is segítünk Önnek!

Tanácsadásuk díja egyszeri 10 000 Ft, melyet visszatérítünk Önnek, ha előfizet „Start plusz” kezdő vállalkozói csomagunkra!

Kérjen időpontot most!

Sikerünk záloga az Ön elégedettsége is!

Kérje tanácsadásunkat, hogy cége biztosan és sikeresen működjön! Keressen minket a +36 30 463 9710 –es telefonszámon, vagy sikertax@gmail.com e-mail címen!

+36 30 463 9710

+36 20 460 3106

6724 Szeged,
Tündér utca 18. 1. em. 1.

discov

Eubox